ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

24 Σεπτεμβρίου 2019

Της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία «SMART LIVING MARKETING» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Α. Ζίννη αρ. 40, και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π Ρ Ο Σ

Την εταιρεία D.G. News Agency S.A., η οποία εδρεύει στο 14ο ΧΛΜ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στην Κηφισιά


ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ

1. www.newsbomb.gr (φορμα επικοινωνίας)
2. www.newscast.gr (φορμα επικοινωνίας και info@newscast.gr)
3. www.inewsgr.com (έχει email: inewsgr.com@gmail.com)

Μόλις χθες υπέπεσε στην αντίληψή μας δημοσίευμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας με στοιχεία www.cnn.gr στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:51 π.μ. συνταχθέν από τον Θανάση Κουκάκη, το οποίο τιτλοφορείται «Αποκάλυψη CNN Greece: Θύματα «πυραμίδας» εκατοντάδες Φιλιππινέζοι στην Ελλάδα» και στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στην δραστηριότητα της επιχειρήσεώς μας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αναφερομένων πληροφοριών στο εν λόγω άρθρο σχετικά με τις μεθόδους λειτουργίας της εταιρείας μας είναι ανακριβής, πηγάζει προφανώς εκ παραπληροφόρησης και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Για τους λόγους αυτούς επιθυμούμε με το παρόν να καταστήσουμε σαφές προς τους αναγνώστες σας και εν γένει προς το καταναλωτικό κοινό ότι η επιχείρησή μας, η οποία ιδρύθηκε νομότυπα στην Ελλάδα στις 24/06/2019, δεν έχει καμία νομική σχέση με την αναφερόμενη στο δημοσίευμά σας αλλοδαπή εταιρεία με συναφή επωνυμία. Επίσης, η εταιρεία μας δεν έχει λάβει ουδέποτε κανένα ποσό συμμετοχής από οποιονδήποτε, συνακόλουθα ουδεμία διάσταση «πυραμίδας» υφίσταται στην δραστηριοποίησή της, λειτουργεί δε εκ της ιδρύσεώς της με τα κεφάλαια των εταίρων της. Όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας μας κινούνται εντός των πλαισίων του νόμου, συνεπώς οι όποιοι υπαινιγμοί διαφαίνονται στο άρθρο σας είναι παντελώς αβάσιμοι και θα έπρεπε πριν προβείτε στην δημοσίευση αυτού να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία μας. Αντιθέτως εσείς χωρίς να έχετε προβεί σε καμία διασταύρωση των πληροφοριών σας, καθώς ουδέποτε επικοινωνήσατε με εμάς, δημοσιεύσατε ένα κείμενο με αναληθή στοιχεία, τα οποία είναι άκρως προσβλήτικα, συκωφαντικά και δυσφημιστικά για την επιχείρησή μας. Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να ανασκευάσετε άμεσα με αντίστοιχη δημοσίευση στην ιστοσελίδα σας και σε αντίστοιχο σημείο τα αναληθώς αναφερόμενα, άλλως σε αντίθετη περίπτωση ρητώς επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *